Opsætning af All-in-one SEO plugin

Du finder SEO funktionen I menuen til venstre på WordPress kontrolpanel.

seo-1

Klik på ”All in one SEO/General settings”

Der kommer nu en lang liste med indstillinger – Vi anbefaler at du kun retter i de indstillinger vi beskriver herunder, da har stor indflydelse på, hvordan søgemaskinerne læser din hjemmeside.

General settings

seo-2

 

Kontroller der er flueben i ”Canonical URLs:” Angivelse af en ”Canonical URLs”  gør det muligt at undgå kopieret indhold straf fra Google.

Homepage settings

seo-3

I feltet ”Homepage settings” skal du skrive en overordnet titel for din hjemmeside. Det er vigtigt du bruger det eller de vigtigste søgeord i sidens titel. Hold det under 57 tegn, eksempel: Alphasite webdesign og webhotel.

I feltet ”Home Description” skal du skrive en kort overordnet beskrivelse af din hjemmeside. Hold det under 156 tegn, og forsøg at bruge dit websted vigtigste søgeord i beskrivelsen. Men overdriv ikke dine søgeord i beskrivelsen. Det skal være en kort og beskrivende for indholdet / ydelser eller produkter på din hjemmeside.

Gem din indstillinger

seo-4

De resterende indstillinger herunder skal du ikke ændre og du kan nu gemme dine ændringer. (Se billedet herover)

XML Sitemap

Sitemap hjælper søgemaskiner med at indeksere din hjemmeside. Du kan finde Sitemap i menuen til venstre “All-in-one-SEO/XML Sitemap”

seo-5

  1. Klik på linket “view your sitemap” for at se, hvordan det aktuelle sitemap ser ud.
  2. Vælg her, hvor ofte dit sitemap skal opdateres. Vælg ikke dagligt, med mindre du opdaterer din hjemmeside dagligt, men vælg den indstilling der passer til det reelle opdaterings frekvens på din hjemmeside.
  3. Vælg her, hvilke sider der skal tages med på dit sitemap – Du bør som minimum sætte flueben i: All post types – Indlæg – Sider – produkter (hvis du har en webshop aktiveret på din WordPress side)

Klik herefter på “Update Sitemap”

Søgeoptimering på individuelle sider og indlæg.

Den grundlæggende opsætning er nu klar og du kan begynde søge-optimere dine sider og indlæg.

seo-6

Gå ind på “Alle sider/Alle sider” eller “Indlæg/Alle indlæg” og du får en liste frem med alle sider og indlæg.

  • Til højre for hver side eller indlæg, kan du se et lille blyant ikon (markeret i cirklen herover)
  • Klik på ikonet og en lille kasse vil nu åbne sig.
  • I kassen, mrk. 1, kan du skrive den valgte sides titel – eks. “Kontakt Alphasite Webdesign” Klik på det grønne flueben for at opdatere sidens titel.
  • i kassen, mrk. 2, kan du skrive en beskrivelse for den valgte side eller indlæg. Eks. “Du kan kontakte Alphasite mandag til fredag på telefon 9813 8353. Lørdag og søndag: lukket. Klik på det grønne flueben for at opdatere sidens beskrivelse.
  • Brug ikke se samme titler og beskrivelser på alle dine sider, men prøv at beskrive indholdet af den valgte side.